Paas Entertainers

De dagen worden weer langer, tijd voor de jaarlijkse bezoeken van de leukste paashaas van Nederland! Professioneel straattheater voor jong en oud en voor iedereen een overheerlijk chocolade Ei! Onze Paas Entertainer is uitgerust met een hele berg eitjes en een koffer vol gekke rekwisieten. Hij fluit, zingt, springt en danst door het leven dus dat betekent leven in de brouwerij. En dat is waarschijnlijk precies wat u zoekt!

Beschrijving

Onze Paas-entertainers zijn vernieuwd dus geen klassiek wollige pakken! Een net fris kostuum is wat ons betreft de uitstraling anno NU. Een straattheater act voor jong en oud!

Wat doen de Paas entertainers?

De Paas Entertainers stuiteren door uw winkelcentrum of winkel op zoek naar vrolijke consumenten die wel in zijn voor een lolletje. Een Paas Entertainer zoekt en maakt sfeer tijdens de paasdagen. Hij heeft grapjes voor de ouders, goocheltrucs voor jong en oud en ballonnen voor alle kids. Deze welbespraakte entertainers weten van aanpakken! Uiteraard krijgt iedereen een lekker chocolade paasei en als ze lief zijn misschien nog wel een tweede en derde. Kiest u voor het duo Paas Entertainer dan kiest u voor Straattheater voor jong en oud!