Zakelijk Entertainment

Entertainment Pasen voor winkeliers en bedrijven

Paas entertainment met power!

Trakteer uw consument tijdens een bezoek aan uw evenement of winkel op een flinke dosis Pasen. Prachtige hostessen delen heerlijke hapjes uit en de grappige Paashaas vermaakt alle kids. Wat wil een mens nog meer? Wellicht zoekt u decoratie of een andere activiteit in het thema ‘voorjaar’? Wij leveren altijd maatwerk.

Entertainment pasen 

De enige echte Paashaas is een hit! Paas-entertainment van de bovenste plank. Veel geboekt omdat deze act leuk is voor jong en oud. Voor de allerkleinste een ballon en een chocolade eitje voor opa.  Wij proberen de mix op te zoeken. We gaan altijd voor het maximale resulataat voor onze opdrachtgevers!

 

Elke opdracht maatwerk

Ruim 20 jaar ervaring in het entertainment vak. Paas-Entertainment.nl, onderdeel van 1,2..8 Entertainment & Promotie. 1,2..8 verzorgt voor ruim 50 verschillende winkelcentra promotionele acties. Daaronder valt ook traditioneel entertainment, zoals Paas-entertainment. Onze ervaring; Elke opdracht is maatwerk. Wij streven er altijd naar om precies te leveren wat er is verkocht.

Lees meer over ons bedrijf

Bedankt voor de fijne samenwerking! Op de vraag; hoe bereiken wij het hele winkelgebeid? Hadden jullie het antwoord! De Paashaas was goed gebriefd. En wist precies waar hij wel en niet moest komen. Onze winkeliers zijn ook enthousiast over meneer de Haas.


Winkelcentrum Smaragdplein Utrecht
  • Uw wensen onze mensen
  • Elke opdracht is maatwerk
  • Frisse kostuums en goede mensen
  • 20 jaar ervaring in het vak
  • Leuk voor jong en oud
  • Entertainment Pasen van top niveau

Laatste Nieuws


Wat verzorgen wij nog meer voor entertainment & promotie?

 www.paas-entertainment.nl is onderdeel van een groter geheel. 
Elke dag wortels wordt ook wat eentonig, welke smaken hebben wij nog meer?  ?   Paas-Entertainment.nl is onderdeel van 1,2..8 Entertainment & Promotie. Wij houden ons hoofdzakelijk bezig met winkelcentrumpromotie in de breedste zin. Zowel offline als online timmert 1,2..8 aan de weg. Graag nodigen wij u uit voor een kijkje in onze keuken: www.128promotie.nl = ons online visitekaartje voor bedrijven en winkelcentra.