Nieuwe Website!

Onze website is vernieuwd! Nieuwe foto’s, nieuwe producten, een frisse huisstijl en meer… Als u zoekt naar ‘entertainment pasen’ dan komt u bij ons terecht. Wij zetten hier al onze acts, straattheater en entertainment uiteen. U kunt makkelijk een offertelijst aanmaken en deze met een paar drukken op de knop naar ons toe sturen. U ontvangt doordeweeks binnen een paar uur een reactie. Wat wilt u nog meer?

Waarom kiest u voor entertainment pasen bij Paas-Entertainment.nl?

U bent bijvoorbeeld verantwoordelijk voor de winkelcentrumpromotie van uw centrum. Dan opent u de computer of ipad en start Google. En typed ‘entertainment pasen’ in de invulbalk. Dan zal Google uiteindelijk de meest relevante websites voor u zoeken. Grote kans dat u bij ons terecht bent gekomen. Waarom? Omdat wij enkel en alleen alle productn rondom pasen hebben gebundeld.

Natuurlijk is dit goed voor de vindbaarheid. Maar voor onze klanten is het overzichtelijk. Je hoeft alleen maar de leukste acts of acties te kiezen die passen bij uw smaak en winkel of winkelcentrum.

Ergens anders entertainment pasen inhuren?

Over smaak valt niet te twisten. Wij weten ook wel dat onze klanten gaan shoppen en op zoek zijn naar de ideale prijs kwaliteit verhouding. Wij blinken uit in nieuwe schone en hedendaagse kostuums. Mooie foto’s en een scherpe prijs. Uiteindelijk gaat het toch om de prijs. Vergelijk onze acts met die van de concurrent en u zult het verschil zien. Kijk bijvoorbeeld eens naar onze Paas Hostesses, helemaal van deze tijd en perfect inzetbaar in de wat sjiekere winkelcentra.