Een Paashaas huren?

U wilt een Paashaas huren? Zoek niet verder!

Een Paashaas huren bij Paas Entertainment

Paas entertainment met power!

Een Paashaas inhuren, dat doe je niet elke dag. Gelukkig helpt Google u verder met de zoektocht. Inmidels bent u terecht gekomen bij Paas-entertainment.nl. Dé website voor Paas entertainment en activiteiten voor winkelcentra, bedrijven en winkelcentrumpromotie. Welkom!

Een Paashaas huren

Onderaan deze pagina zetten wij onze paashazen op een rij. Zo kunt u makkelijk een keuze maken. Plaats de Paashaas en/of activiteiten in de offertelijst. Op deze manier kunt u gemakkelijk een verzoek indienen. Wij doen dezelfde dag nog een passende aanbieding.

Liever mailen of bellen? Klik dan op onze contactpagina. Wij helpen u graag met het vinden van de juiste Paashaas voor uw winkel, bedrijf of winkelcentrum.

Lees meer over ons bedrijf

Bedankt voor de fijne samenwerking! Op de vraag; hoe bereiken wij het hele winkelgebeid? Hadden jullie het antwoord! De Paashaas was goed gebriefd. En wist precies waar hij wel en niet mocht langs komen. Onze winkeliers zijn ook enthousiast over meneer de Haas.


Winkelcentrum Smaragdplein Utrecht
  • Makkelijk een Paashaas huren
  • Dé leukste van Nederland
  • Een ruime keuze in Paashazen
  • Professioneel en flexibel 
  • Mooie kostuums en vrolijk personeel
  • Ruim 20 jaar entertainment ervaring

Laatste Nieuws


Wat verzorgen wij nog meer aan winkelcentrumpromotie?

 www.paas-entertainment.nl is onderdeel van een groter geheel. 
Elke dag wortels wordt ook wat eentonig, welke smaken hebben wij nog meer?  🙂   Paas-Entertainment.nl is onderdeel van 1,2..8 Entertainment & Promotie. Wij houden ons hoofdzakelijk bezig met winkelcentrumpromotie in de breedste zin. Zowel offline als online timmert 1,2..8 aan de weg. Graag nodigen wij u uit voor een kijkje in onze keuken: www.128promotie.nl = ons online visitekaartje voor bedrijven en winkelcentra.