Winkelcentrum Entertainment

Winkelcentrum Entertainment tijdens Pasen

Winkelcentrum entertainment pasen

Paas entertainment met power!

Er is erg veel te krijgen via internet, ook op het gebied van Paas-entertainment. Wij onderscheiden ons met origineel entertainment, een overzichtelijke site en een goede prijs-kwaliteit verhouding. Daarnaast staan we altijd voor u klaar! 

Winkelcentrum entertainment Pasen

U kunt op onze website als winkelcentrum of winkeleigenaar makkelijk een keuze maken tussen al het Paasgeweld. Winkelcentrumpromotie hoeft niet altijd ingewikkeld te zijn. Wij kunnen snel schakkelen en elke opdracht is wat ons betreft maatwerk. Want elk winkelcentrum is anders, dat is een feit en tevens een uitdaging!

U zoekt niet alleen paas activiteiten?

Sinds 1997 draait 1,2..8 Entertaiment & Promotie mee in de creatieve sectorwww.128promotie.nl 
Samen met een super sterk en leuk team werken wij dagelijks aan het verbeteren van onze diensten en activiteiten. Op onze website maken wij het voor ons zelf maar ook voor onze opdrachtgevers makkelijker om echt gericht iets uit te kiezen voor tijdens de Paasdagen. Maar er is nog veel meer dan dat! Neem eens een kijkje op www.128promotie.nl ! 

Lees meer over ons bedrijf

Bedankt voor de fijne samenwerking! Op de vraag; hoe bereiken wij het hele winkelgebeid? Hadden jullie het antwoord! De Paashaas was goed gebriefd. En wist precies waar hij wel en niet moet komen. Onze winkeliers zijn ook enthousiast over meneer de Haas.


Winkelcentrum Smaragdplein Utrecht
  • Winkelcentrumpromotie tijdens Pasen
  • Winkelcentrum entertainment Pasen
  • Ruim 20 jaar ervaring in Winkelcentrumpromotie
  • Van alle markten thuis 
  • Mooie kostuums en hippe mensen
  • Verfrissende sfeer en beleving

Laatste Nieuws


Wat verzorgen wij nog meer aan winkelcentrumpromotie?

 www.paas-entertainment.nl is onderdeel van een groter geheel. 
Elke dag wortels wordt ook wat eentonig, welke smaken hebben wij nog meer?  ?   Paas-Entertainment.nl is onderdeel van 1,2..8 Entertainment & Promotie. Wij houden ons hoofdzakelijk bezig met winkelcentrumpromotie in de breedste zin. Zowel offline als online timmert 1,2..8 aan de weg. Graag nodigen wij u uit voor een kijkje in onze keuken: www.128promotie.nl = ons online visitekaartje voor bedrijven en winkelcentra.